Om os


Vores historie


I november 2011 købte jeg butik Lene Vemb på Fanø, som siden 1991 har forhandlet kollektionsprøver fra populære tøjmærker til udsalgspriser. 

Konceptet er siden overtagelsen i 2011 udvidet med flere varer og en butik i Bramming. I dag består sortimentet af dels smart modetøj til vejledende priser samt lagerrester og kollektionsprøver til nedsatte priser. Butikken i Bramming åbnede september 2015.

Vi har i begge butikker mange skønne og loyale kunder som giver os mange snakke og grin over desken og en utrættelig opbakning. Det er jeg utrolig stolt og taknemmelig for.

Fanø

Butikken er placeret på Hovedgaden i Nordby, tæt på færgen. Vi har i december 2016 købt ejendommen på Hovedgaden 61 for at få mere plads. Du finder den nye butik ved siden af restaurant Ambassaden.

I Fanø butikken føres der kollektionsprøver, restpartier, lagervarer samt modetøj fra Paris. Som noget nyt, grundet nye større lokaler, er der oprettet en afdeling til nyheder fra bla, Pulz, Culture, Costamani, Kaffe, One Two og Fransa.

Du finder kollektionsprøver fra følgende mærker i butikken på Fanø: PBO, Rue De Femme, Heartmade.

Bramming

Midt i hjertet af Bramming ligger det sidste skud på stammen (Storegade 14, 6740 Bramming). Her sælges der et mix af det sidste nye inden for modetøj fra kendte danske mærker krydret med kollektionsprøver samt restpartier, hvor du sparer op til 70%.

Du finder følgende mærker i Bramming: Pulz, Culture, Rue De Femme, Dranella, Kaffe, Ichi, Isay, Costamani, Liberty og One Two.

Modetøj til den stilbevidste kvinde

Hos Kollektionshuset ved vi, hvor meget din påklædning betyder for din udstråling, personlighed og selvfølelse som du møder omverdenen med. Derfor er det vores største ambition -og det gennemsyrer alt hvad vi gør- at inspirere vores kunder til at eksperimentere med den sidste nye mode uden at gå på kompromis med deres egen stil.

Vi sælger med hjertet -den personlige rådgivning er vigtig for os, og derfor får du altid vores oprigtige mening. Vi hjælper både dig, der allerede hviler i den stil du har, og ved, hvad du går efter, og dig, der søger vejledning, som har brug for at prøve lidt forskelligt -og et kærligt spark til at finde din vej.

Vi glæder os til at servicere dig med vores sidste nye skud på stammen -vores nye webshop.

Ann Uglvig Jessen

Ejer af Kollektionshuset