Returportal

Åben Returportal

 

Fortrydelsesret

Det skal være nemt at returnere dine varer som du har købt på vores webshop. 

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Sådan returnerer du til Kollektionshuset:


1. Pak varen forsvarligt ind

2. Vedlæg returformularen som du kan printe fra siden (se under returportal)

3. Send pakken retur til vores adresse:

Kollektionshuset (Bramming) Storegade 14, 6740 Bramming

 

Varen skal returneres ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Kollektionshuset skal være forsvarligt indpakket.

Vi anbefaler at varen returneres som pakkepost via Post Nord eller GLS da vi her har mulighed for at spore pakken. Pakker må IKKE sendes retur med DAO, da de afleverer pakker midt om natten, hvor vi ikke har mulighed for at tage imod dem. Dette resulterer oftest i at pakkerne bliver væk. OBS: Vi tager vi ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris (49kr).

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Kollektionshuset Lene Vemb at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Kollektionshuset i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Kollektionshuset
Bramming
Storegade 14
6740 Bramming

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Åben Returportal